Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Inspektori HTV-a htjeli naplatiti pretplatu na videoradove u HDLU

Nisu razumjeli da se stari televizori koriste za videoumjetnost, a ne gledanje tv programa!
28. travnja 2010. u 20:37 11 komentara 6 prikaza
tv

Djelatnici Službe pretplate Hrvatske radiotelevizije u svojem su pohodu na neplatiše RTV pristojbe otišli u sfere potpunog apsurda.

Ovih su dana posjetili Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, gdje su tajnici Ireni Letici pokušali uvaliti kaznu za neplaćeno korištenje televizora, te inzistirali da HDLU plaća pretplatu za sve uređaje koje posjeduje.

Pri tome nisu razumjeli da se stari televizori u HDLU koriste za izlaganje videoumjetnosti, a ne gledanje televizijskog programa!

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Evo kako nas mentalno računovodstvo sprječava u donošenju racionalnih financijskih odluka
  • psihonaut:

    Predlažem da naplaćuju pretplatu na sve zaslone, npr. kompjutorske monitore, zaslone u svemirskim brodovima koji prelijeću RH, mogu biti i vanzemaljski, zaslone u autima itd.

  • AT-Split:

    Sljedeći je Tehnički muzej, imaju neke neprijavljene radije. A poslije idu na red elektroničari jer se tv program može hvatati i na osciloskopu.

  • crna vrana:

    Ovo je za ispaliti. Očekujte ljudi da će vas početi zaustavljati na cesti i pokušati uvaliti kaznu za neplaćeno korištenje radio-aparata u autu. Strava!