Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakonski apsurdi

Inspektori HTV-a htjeli naplatiti pretplatu na videoradove u HDLU

tv
28.04.2010.
u 20:37

Nisu razumjeli da se stari televizori koriste za videoumjetnost, a ne gledanje tv programa!

Djelatnici Službe pretplate Hrvatske radiotelevizije u svojem su pohodu na neplatiše RTV pristojbe otišli u sfere potpunog apsurda.

Ovih su dana posjetili Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, gdje su tajnici Ireni Letici pokušali uvaliti kaznu za neplaćeno korištenje televizora, te inzistirali da HDLU plaća pretplatu za sve uređaje koje posjeduje.

Pri tome nisu razumjeli da se stari televizori u HDLU koriste za izlaganje videoumjetnosti, a ne gledanje televizijskog programa!

Komentara 11

DU
Deleted user
23:25 28.04.2010.

Predlažem da naplaćuju pretplatu na sve zaslone, npr. kompjutorske monitore, zaslone u svemirskim brodovima koji prelijeću RH, mogu biti i vanzemaljski, zaslone u autima itd.

AS
AT-Split
21:07 28.04.2010.

Sljedeći je Tehnički muzej, imaju neke neprijavljene radije. A poslije idu na red elektroničari jer se tv program može hvatati i na osciloskopu.

CV
crna vrana
20:50 28.04.2010.

Ovo je za ispaliti. Očekujte ljudi da će vas početi zaustavljati na cesti i pokušati uvaliti kaznu za neplaćeno korištenje radio-aparata u autu. Strava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije