Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brač film festival

“Influencerica” otvara festival u Supetru

10.08.2021.
u 11:14

Filmski festival koji počinje 11. kolovoza otvorit će igrani film Magnusa von Horna.

U Supetru sutra počinje sedmi Brač Film Festival, koji će otvoriti igrani film “Influencerica” redatelja Magnusa von Horna premijerno prikazan u Cannesu.

Drugi dan rezerviran je za hrvatsku premijeru filma “Jazavac pred sudom” australskog redatelja Marca Windona, slijedi srpska drama “Oaza” redatelja Ivana Ikića, koja je osvojila nagradu European Labels za najbolji film u Veneciji.

Festival ove godine zatvara kinohit “Lihvar”, krimić redatelja Nemanje Ceranića koji prati jedan dan u životu zelenaša Mundira čiji se život okreće naopačke zbog jedne nesmotrene pogreške. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije