Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opera na stadionu

I operna zvijezda Elena Mosuc pjeva na zagrebačkoj Šalati

elena mosuc pjeva u zagrebu
boris ščitar/pixell
05.07.2011.
u 13:18

Opera pod zvijezdama u petak 8. srpnja održava se na zagrebačkoj Šalati, a uz Tomislava Mužeka nastupaju i Elena Mosuc, Martina Gojčeta Silić, Ljubomir Puškarić i Ivica Šarić. Simfonijskim orkestrom HRT-a dirigira Ivo Lipanović.

Hrvatski tenor Tomislav Mužek nezaobilazno je ime koncerata Opera pod zvijezdama koji se tradicionalno održavaju na zagrebačkoj Šalati. Ove će godine u petak 8. srpnja Mužek kao svojevrsni domaćin koncerta, koji organizira Glazbena proizvodnja HRT-a, ugostiti i rumunjsku sopranisticu velike međunarodne karijere Elenu Mosuc.

Elena Mosuc već je nastupala u Zagrebu. Uza Simfonijski orkestar HRT-a kojim će ravnati Ivo Lipanović nastupit će i zagrebačka mezzosopranistica Martina Gojčeta Silić (nastupila je ovih dana i u Osmoj Mahlerovoj simfoniji uz Valerija Gergijeva), bariton Ljubomir Puškarić koji je ove sezone pjevao u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu te bas Ivica Šarić. Prihod s koncerta namijenjen je humanitarnoj akciji "Uz nas niste sami". Ulaznice se prodaju po 100 kuna. Koncert počinje u 21 sat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije