Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratki igrani film
Povratak na članak

'I love YU'` Irene Škorić dobio nagradu žirija na festivalu u Švedskoj

Uloge u filmu igraju Boris Pavlenić, Jelena Perčin, Lukrecija Brešković, Hrvoje Klobučar i Slaven Knezović. Produkciju potpisuje Udruga za audio vizualno stvaralaštvo Artizana.

Komentari 4

Avatar zong
zong
11:58 22.12.2017.

I love YU too!

VL
LA
lakočemo
14:14 22.12.2017.

me to

VL
DU
Deleted user
17:06 24.12.2017.

and me to

VL
DU
Deleted user
14:06 29.12.2017.

Autorica i neprofitna udruga Artizana čiji je član su na žalost sami sebi svrha jer se njihovi filmovi ne mogu vidjet nigdje osim na festivalima.Iznimka su poneki praznik na koji se dokumentarci koje snimaju mogu vidjet u ponekom manjem kinu.Ne znam zašto neprofitna udruga koja dobiva novac iz proračuna ne bi na svojoj web stranici dala da se pogledaju cijeli filmovi koje su snimili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.