Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matica Hrvatska
Povratak na članak

I Dubravko Jelčić izbrisan iz članstva Matice hrvatske

- Samo smo tehnički registrirali da Jelčić više nije član Matice jer je novinama izjavio da više nije član toga društva, izjavio je Z. Lukić.

Komentari 5

Avatar m_m
m_m
19:13 26.04.2010.

Da mi je znati što to ta pljesniva Matica rvatska konkretno i korisno radi? Tapše sama sebe po ramenima ...

VL
H9
H99
21:18 26.04.2010.

Ta je družba odavno postala Matica jugoslavenska.

VL
VI
Vito
08:53 27.04.2010.

Zorislav Lukić (HDZ) ZAKLJUČAK o razrješenju i imenovanju članova u Upravno vijeće Ustanove za upravljanje športskim objektima \"Maksimir\" II. Za članove u Upravno vijeće Ustanove za upravljanje športskim objektima \"Maksimir\" imenuju se: Zorislav Lukić (HDZ) Predsjednik Gradske skupštine dr. sc.. Velimir Srića, v. r. KLASA: 620-02/01-02/3 URBROJ: 251-11-04-01-2 Zagreb, 13. studenoga 2001. Kako ti štakori znaju plivati, zar ne.

VL
VI
Vito
08:58 27.04.2010.

Miroslav tuđman - Da Lijepa ostane naša - Akademik Jelčić: Matica hrvatska je eutanizirana «Matica hrvatska je postala», nastavlja Jelčić,» amorfna činovnička ustanova,koja u hrvatskoj kulturi danas sve manje znači.» Krivnju za takvo stanje snosi sadašnji glavni tajnik i predsjedništvovo Matice, kaže Jelčić. «Činovničkim sivilom sadašnji je glavni tajnik, kojemu se pokoravaju članovi predsjedništva, eutanazirao nekada živu i dinamičnu MH i tako ju udaljio od njezine tradicije i izvornih ciljeva....Nisam jedini koji primjećuje da se od nekoga vremena u njoj zavladali birokratska hijerarhija, drskost, samovolja i nasilje.»

VL
DR
drugTitoforever
11:20 27.04.2010.

Admine, daj mi jedan dobar razlog zasto moja tvrdnja da maticu treba zatvoriti, spada pod tvoju cenzuru? Zasto si mi to cenzurirao? Na taj nacin ne cemo nikad moci demokratski prodiskutirati problem te amorfne, cinovnicke ustanove! PLJUC!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.