Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus napada

Hrvatski redatelj objavljuje urnebesne "zapise iz zaraženog kvarta Vrbik"

Foto: Facebook
27.02.2020.
u 14:45

Redatelj Andrej Korovljev svoje pratitelje na društvenim mrežama već danima zabavlja duhovitim objavama o koronavirusu.

Redatelj Andrej Korovljev svoje pratitelje na društvenim mrežama već danima zabavlja duhovitim objavama o koronavirusu. Svakodnevno objavljuje nekoliko "Zapisa iz zaraženog kvarta Vrbik", a mi vam donosimo najbolje. 

ZAPISI IZ ZARAŽENOG KVARTA VRBIK:
Ponukan razvojem situacije u mom neposrednom okruženju osjećam se pozvanim da pučanstvo obavještavam iz minute u minutu s prijelomnim vijestima. Evo prve:

Radnici HEP-a ne smiju napustiti zgradu zbog pojave koronavirusa.

Mnogi su odmah pomislili na crni scenarij – na poslu će morati ostati do kraja radnog vremena.

“Kraj radnog vremena? Čula sam za to,da. Ali nikad to nisam doživjela”, kaže nam jedna zabrinuta radnica.

Svi radnici, saznajemo, dobili su upute kako se ponašati. Mnogima je, saznajemo, ovo šok jer nakon pauze nikad nisu bili na poslu.

BY SPRDEX.

I u pravu su! Malo sam provirio u kvart i evo prvih opažaja:
JADRANKA - prazna
LEDA - prazna
LUCAS - prazan
EQUILIBRIUM - prazan
VAN GOGH - prazan

Navedeni ugostiteljski objekti su inače krcati do kraja radnog vremena, nemoguća misija je naručiti kavu od vojske uhljeba koji u njima obitavaju od ranojutarnjih sati. Paraziti su se razbježali kućama pa se, gle čuda, i parking u kvartu može bez problema naći.

 

ZAPISI IZ ZARAŽENOG KVARTA VRBIK, EPIZODA 4
Odlučio sam napraviti sociološki eksperiment i ustanoviti razmjere panike među mladima. Smotao sam kelemberac (Canterbury carrot) od izvrsnog marokanca prima klasa i otišao pred Filozofski faks te zapalio i počeo nuditi studentice i studente dimom. Od 113 ponuđenih samo je jedan povukao. Na pitanje kako ga nije strah odgovorio je da je on sa Strojarstva.

 

ZAPISI IZ ZARAŽENOG KVARTA VRBIK NO.6
Jučer dok sam ispred Filozofskog dijelio dimove kelemberca u svrhu sociološkog eksperimenta zapričala me zgodna, simpatična i brbljava studentica pa sam je pozvao na kavu. Odbila me uz riječi da od starijih muškaraca na kavu ide samo sa svojim profesorima. Shodno izgovorenom, osvijestio sam da sam ipak zaražen neizlječivom boleščurom i posegnuo za odabranom literaturom...

 

ZAPISI IZ ZARAŽENOG KVARTA VRBIK, EPIZODA 8
Potpuno zaštićen u specijalnoj odori pripremljenoj za krizne situacije s balkona promatram stanje u državnim institucijama. Za sad se čini sve mirno, no povijest nas je naučila da neprijatelj nikad ne spava!

>>Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar rubinet
rubinet
16:10 27.02.2020.

"Urnebesni zapisi"?Dakle, Korovljev na prvoj slici obukao crvenu majicu sa srpom i čekićem ,a na drugoj drži knjigu autora Andrejevića i Stevanovića (koja se na Amazonu prodaje za $28.97 pod nazivom STARENJE I STAROST (Serbian) Paperback – 1968 by Prof. Dr. M. Andrejevic -Dr. M. Stevanovic ) To nije urnebesno nego provokativno.

Avatar Niškorist
Niškorist
18:11 27.02.2020.

Kod nas na Peščenici i Kozari Putovima je KoRoma VIRUS ?

MA
max
15:38 27.02.2020.

Haha ovaj sa strojarstva nema vise nista za izgubiti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije