Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro

Hrvatski prijevod treće Bridget Jones izlazi u listopadu

'jones01_nnn_kul_190813'
''
20.08.2013.
u 12:03

Službeno je potvrđeno i da će se snimati i treći nastavak filma te da je stara ekipa na okupu: Renée Zellweger, Hugh Grant i Colin Firth, koji je novinarima ipak otkrio da Mark Darcy i Bridget neće moći imati djece...

Sjećate li se Bridget Jones? Helen Fielding upravo dovršava treći roman o slavnoj junakinji, a to znači da je Renée Zellweger ponovno na dijeti – ali onoj na kojoj je cilj nabaciti barem dvadesetak kilograma viška. No najvažnija je vijest za sve ljubitelje ove junakinje da će knjiga svjetsku premijeru imati u listopadu, a paralelno s njom čitat ćemo i hrvatski prijevod u izdanju Lumena. Naslov je trećeg romana "Mad about The Boy", a sama je autorica u najavama bila vrlo tajanstvena:

– Moj se život nastavio pa će tako biti i s Bridgetinim. Radnja treće knjige odvija se u današnjem Londonu, a Bridget čekaju neke sasvim nove stvari.

Prvi roman "Dnevnik Bridget Jones" Fielding je objavila 1996. i njime začela sasvim nov književni žanr: "chick lit". Bridget Jones osvojila je srca milijuna čitatelj(ic)a ponajviše zahvaljujući obilju humora, a tri godine kasnije, 1999., uslijedio je i nastavak – "Bridget Jones: Na rubu pameti". Obje knjige prodane su u više od 15 milijuna primjeraka, a po njima su snimljena i dva filma (2001. i 2004.).

Službeno je potvrđeno i da će se snimati i treći nastavak filma te da je stara ekipa na okupu: Renée Zellweger, Hugh Grant i Colin Firth, koji je novinarima ipak otkrio da Mark Darcy i Bridget neće moći imati djece...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije