Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultura na HRT-u
Povratak na članak

Hrvatski glazbenici prosvjeduju protiv Hloverkinog "Otvorenog"

Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika oštro prosvjeduje protiv izjava Hloverke Novak Srzić izrečenih u emisiji "Otvoreno". Glazbenicima su sporne njene izjave o autorskim pravima i Glazbenoj proizvodnji HRT-a.

Komentari 17

KA
Kakma
19:02 18.06.2010.

Sto sve nije ta vjestica,postavljena od Sanadera,upropastila.Dovesti nju,natrag iz TV Nove u HRT ,moze samo kriminalac.

VL
PG
praseca gripa
14:01 14.06.2010.

Sto ste cekali dosad? Doduse,bolje ikad nego nikad. Mi gledatelji se pjenimo i prosvjedujemo,ali nas nitko ne uzima za ozbiljno. Ja sam toliko sretna da se javio netko kompetentan,uvazen i pametan. Bas vam hvala umjetnici!

VL
OB
-obrisani-
14:40 14.06.2010.

http://www.vecernji.hr/vijesti/kosor-unatoc-potpisima-necemo-odustati-izmjena-zor-a-clanak-154892 OVO JE VIEST ZA NASLOVNICU

VL
JU
jupimi
14:42 14.06.2010.

jedina zena na HRT koja zna svoj posa.

VL
AU
aureolo
14:32 18.06.2010.

Vjerojatno \"Ugledni\" hoće i Hloverkino mjesto.

VL
VI
vidimškoj
13:15 14.06.2010.

nema u njoj 50 kila.Da je sila šukiju u krilo ovi bi mislija da je skočila mačka na njega.

VL
I3
ivica-39
13:33 14.06.2010.

hlove se je precjenila već prije, a sada je prolupala. Čim se nudi šukeru u krilo, št o ne bi niti zadnja prostitutka, znači na niske je grane spala. Zato joj nemojte zamjeriti, a možda i ode sa HRT-a, ako joj tko još šta ponudi.

VL
OB
-obrisani-
13:59 14.06.2010.

..zasto sam obrisan.. ..sto sam napisao , da je ruzna.....meni je , i te kako...staviti je u kupus , i vrane bi pobjegle.. Koji pogled. koja faca ......klon T-rexa i Aliena. ..

VL
BO
bomba
14:08 14.06.2010.

Ja se sječam za vrijeme Tuđmana kako je ona govorila. Za sve je našla opravdanje samo da se neko odozgo ne bi uvrijedio. Jedan duži govor Tuđmana prenosio je HRT na svim svojim kanalima i bio si osuđen da gledaš govor Tuđmana ili da ugasiš TV. Kroz par dana u jednoj emisiji netko se javi uživo i pita zašto je HRT Tuđmanov govor prenosila na svim svojim programima i još ponavljala govor i opet na svim programima. Gospođa koja ima 50kg sa vojničkim krevetom je jednostavno odgovorila da je to zbog tehničkih problema jer se govor ne bi mogao prikazati preko satelita ako se ne prenosi kod nas na zemlji na svim programima. Ona ko ona poslije te izjave samo se okrenu i skrenu temu na goste sa HRT, Tuđmana na bezbolnije teme pošto je emisija išla uživo. Pitanje čovjek nije njoj uputio nego odgovornima na HRT-u ali ona je stala u obranu svoje kuće i Tuđmana i ne misleći što govori i da je mogla prouzročiti veću štetu nego dobit sa svojom brzopletosti i poltronstvu. Od tada je ja dobro odvažem i provjerim sve njene izjave jer joj više ne vjerujem.

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:13 14.06.2010.

Netreba da ti djecu odgaja TV nek tv laprda sto hoce nemes da opravdavas svoj neuspjeh u odgoju djece radi TV.A ako si odrastao a jes te odgaja TV onda ti niko nemoze pomoci.

VL
OB
-obrisani-
14:15 14.06.2010.

..................HVALA.....nije bilo potrebno, napomenuti, meni je to obaveza kao HRVATU SA DOMOVNICOM ----------------------------------------------------------------------------------------------- 14.06.2010. u 14:01h praseca gripa je napisao/la: Mi gledatelji se pjenimo i prosvjedujemo,ali nas nitko ne uzima za ozbiljno. Ja sam toliko sretna da se javio netko netko kompetentan,uvazen i pametan. Bas vam hvala umjetnici!

VL
YO
yohana
14:31 14.06.2010.

Nije mi vise jasno tko to dozvoljava Hloverki vise nastupe na TV.U Hrvatskoj ima toliko mladih sposobnih novinara.Gdje su oni?Zar se mora stalno narod u Hrvatskoj silovati sa politikom .Placaju usluge TV a u stvari postaju sizofremicari i psihicki bolesnici od gledanja njezinog programa.Vodi li neko o tome brigu.Zar je ona naj jeftinija novinarka da sa njezinim programom TV mora upotpuniti to vrijeme.Nismo vise u komunistickom sistemu pa da se narod non-stop ispire u mozgu.Stvarno je Hloverke vise dosta.Zasto nedaju na TV programe i mlade novinare da imaju teme kako bi se mladi skolovani koji su sada na burzi ,sto prije ukljucili u razno razne programe sto ih moze dovesti do posla.A ne vise da slusaju Hloverkina izivljavanja.

VL
PR
Pretorian43
14:52 14.06.2010.

Eh što mi ovaj Chetniks \"kamocemo 94\" ide na PENKU. Stalno mjenja brojeve iza kamocemo i stalno se transformira i prikriva u nešto drugo, ali uvijek ostaje ono što je ordinarni Chedomir. Nije mi samo jasno što ga to tolikoo motivira da kenja po Hrvatskim forumima, kada je sasvim jasno svakome iole razumnom i normalnom da tzv. \"RSK\" nema više i neće je nikad više ni biti. Ali njemu očito nije.

VL
AU
autoritet
11:30 17.06.2010.

ma više vrijedi broš na hloverkinu reveru nego svi ostali novinari skupa o ovima iz glazbene produkcije zaista ne znam ništa pa ne bum ni sudil

VL
MI
mirom
22:52 17.06.2010.

Hloverkin pad je počeo izbacivanjem latinice i traje do danas jedino joj plaća ne pada

VL
DU
Deleted user
22:52 18.06.2010.

ako je ona uspjela skinuti jednu od najboljih emisaja HRT-a \"Latinicu\" i maknuti perspektivnu i sarmantnu Anu Jelinic, onda bi se je trbali svi cuvati, ne samo glazbenici. Njoj niti jedna vlada niti partija ne mogu nista: žena je jednostavno žilava, sto je uostalom lako uocljivo. Ne daj se Hlove.

VL
Avatar Piruška
Piruška
18:48 19.06.2010.

Hloverka bi se mora zamisliti kaj bi joj se moglo dogoditi sljedeče godine ! Godine konačnog pada njenih političkih sponzora ! Latin se mora vratiti, on je naš najbolji tv novinar !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.