Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesna sudbina
Povratak na članak

Hoće li u ratu razoreni Nikola Tesla ići u Rijeku ili Gospić?

Uništen u ratu pa obnovljen, kip Frane Kršinića već godinama čami u ljevaonici, a sada ga odjednom žele i u Rijeci i u Gospiću.

Komentari 5

Avatar partner
partner
13:29 16.01.2020.

kada je u ratnom ludilu stradao od domaće mine.... ne razumijem ovo, kako je stradao od domace mine, jel setao okolo pa ugazio na minu, ako nije pod sta se podrazumijeva to "domace", jel rvacko, srpsko, marsovsko, jel neko domacom minom raznio spomenik, ako jeste, ko je i zasto.. ahahaaaa, nema se "muda" za to napisati, a vamo se kao bojali komunista i partizana u jugoslaviji. ajd sad nesto guknite ako imate "muda". partizani i Subnor ce biti goli kuac za ove danas.

VL
PE
Peropero
13:21 16.01.2020.

Nikola Tesla pripada cijelom čovječanstvu. Ipak, karijeru je napravio u SAD-u i stoga je Amerikanac. Slučajno je rođen na divljem Balkanu.

VL
DU
Deleted user
12:49 16.01.2020.

Moj prijedlog je New York , Dublin ili Stutgart jer Tesla je svjetski čovjek bio i sva sreća da je otišao iz ovih prostora tunguzije pa je napravio to što je napravio.Da je ostao ovdje bio bi nitko i ništa a šefovi bi mu bili Andrej,Bero ili Aleksandar.

VL
RI
river
16:31 17.01.2020.

kakve on ima veze sa srbijom . Samo jednom u svom zivotu je bio u Srbiji i to samo nekoliko sati Djed mu je Hrvat iz Novog Vinodolskog .... a rodjen je u Smiljanu malom mjestu u Likimiljanu malom mjestu u Liki

VL
Avatar patriot-2010
patriot-2010
14:51 16.01.2020.

Ne kužim ni riječke ljevičare ni SDSS-ove mudrace zašto svojataju hrvatskog genija Nikolu Teslu. Rodom hrvat pravoslavne vjere na koju je njegova obitelj prešla kad mu se pradjed oženio djevojkom pravoslavne vjere. Ali naravno..... o tome se ne smije javno da se lijevi fašisti ne uzbude. SPC je sve pravoslavce proglasila srbima i ne daj bože to osporiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.