Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZALIŠNA SEZONA

HNK u Zagrebu bilježi stalan porast broja publike

hnk
HNK
10.11.2017.
u 16:31

Ukupno je upisano 4023 pretplata, što je za dvadeset posto više nego prethodne sezone.

Po završetku upisa pretplate za kazališnu sezonu 2017./ 2018. Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu obavještava da je ovogodišnji upis nadmašio lanjski.

Ukupno je upisano 4023 pretplata, što je za dvadeset posto više nego prethodne sezone.

U svega tri dana (od 2. do 4. studenoga) prodano je 10.357 ulaznica. Rasprodane su baletne predstave Orašar i Labuđe jezero te dramska predstava Tko pjeva zlo ne misli.

U istom periodu prodan je i značajan broj ulaznica za sve izvedbe do kraja siječnja iduće godine: La Boheme, Gospoda Glembajevi, Tri zime, Evanđelje i Nikola Šubić Zrinjski. Iako je praizvedba adaptacije romana Ciganin, ali najljepši prema romanu Kristiana Novaka u režiji Ivice Buljana tek 30. prosinca, već izaziva veliko zanimanje javnosti i gotovo sve siječanjske izvedbe su već rasprodane, pohvalili su se iz HNK.

hnk
1/20

Komentara 1

IV
IvanXXIII.
13:13 11.11.2017.

Je li ovaj članak sponzoriran?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije