Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nijemi film majstora trilera

Hitchcock uz glazbu uživo na obroncima Motovuna

17.08.2021.
u 10:06

Film "Stanar: priča o londonskoj magli" bit će prikazan uz glazbu slovenskog sastava Jimmy Barka Experience.

Legendarni Alfred Hitchcock stvarao je još u doba nijemog filma – podatak je to koji mnogi i ne znaju.

No, upravo jedno ostvarenje iz tog doba donijelo mu je titulu majstora trilera. Riječ je o filmu “Stanar: priča o londonskoj magli’” inspiriranom zločinima Jacka Trbosjeka, kojeg mnogi smatraju najuspjelijim britanskim nijemim filmom. Kuriozitet je i da se redatelj ovdje prvi put pojavljuje u cameo ulozi, što je poslije postalo obilježje svih njegovih filmova.

Projekt Kino Istra koji je utemeljio Motovun film Festival u nastavku ljetnih iznenađenja u motovunskom hotelu i vinariji Roxanich publici donosi upravo ovaj film, uz glazbu uživo hvaljenog slovenskog sastava Jimmy Barka Experience.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije