Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BONNIE I BONNIE

Hillary Duff protiv Faye Dunaway

04.02.2009.
u 12:07

Vijest o snimanju novog filma o slavnim američkim pljačkašima banaka Bonnie Parker i Clydeu Barrowu iz doba velike krize nije nimalo obradovala Faye Dunaway i Warrena Beattyja. Glumačke veličine koje su gangsterski par glumile u poznatom filmu Arthura Penna iz 1967. obje su rekle "Zašto?".

No scenaristica i redateljica Tonya S. Holly tvrdi da njezina "Priča o Bonnie i Clyde" neće biti remake Pennova filma koji je bio nominiran za 10 Oscara i osvojio dva (za kameru i sporednu glumicu Estelle Parsons), već je zasnovana na starim člancima iz novina o tim pljačkašima, koje je ona našla u napuštenoj kući na svojem obiteljskom imanju. Za uloge zaljubljenih pljačkaša odabrala je Kevina Zegersa, čija je najzapaženija dosadašnja uloga bila u "Air Budu", dječjem filmu o psu koji igra košarku, a glumio je i u "Transamerici", te Hillary Duff, pjevačicu i glumicu, bivšu tinejdžersku zvjezdicu Disneyjeve TV-serije "Lizzie McGuire".

Na vijest da će "njezinu" Bonnie igrati Hillary Duff, Faye Dunaway je jetko primjetila:
- Zar nisu bar mogli naći neku pravu glumicu?
No, ni 22-godišnja Duff "nije ostala dužna" 68-godišnjoj Dunaway:
- Mislim da moji obožavatelji koji će gledati film čak i ne znaju tko je ona, pa, znate, hm, mislim da je to bilo pomalo nepotrebno, ali i ja bih bila ljuta kad bih izgledala kao ona.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije