Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2cellos

Hauser: O projektima se odsad brine Elton, dogovorili smo se

2Cellos
arhiva vl
26.10.2011.
u 15:18

Hoće li klasična karijera patiti ili neće ovisi isključivo o nama jer gotovo svakodnevno primamo ponude kako za rock, tako i za klasične koncerte. Dosad smo održavali balans i od toga ne odustajemo, kaže Hauser

Rocket Music Entertainment, menadžerska kuća brojnih poznatih glazbenih zvijezda među kojima su Elton John (koji je ujedno i suosnivač tvrtke), Lily Allen i James Blunt, u srijedu je počela službene pregovore o preuzimanju brige o karijerama Stjepana Hausera i Luke Šulića, poznatijih kao 2Cellos.

Što je s Libertasom?

 – Elton je rekao da želi preuzeti brigu o nama i biti uključen u vođenje naših karijera, a pregovore smo počeli u Japanu na turneji – potvrdio nam je Stjepan Hauser.  Nova će kuća zastupati dvojicu čelista i organizirati njihove nastupe i u Hrvatskoj, no o tome će brigu voditi njihov dosadašnji menadžer Miro Vidović kao Rocketov zastupnik za Hrvatsku i regiju.  Ta je vijest sjajna za razvitak Hauserove i Šulićeve karijere, no nameće se pitanje hoće li zarada, kao bitan čimbenik i mjerilo uspjeha u 21. stoljeću, utjecati na klasičnu karijeru sve poznatijeg dvojca koji je ljetos prvi put nastupio i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

 – Hoće li klasična karijera patiti ili neće ovisi isključivo o nama, jer gotovo svakodnevno primamo ponude kako za rock, tako i za klasične koncerte. Sve je stvar izbora, a obojica trenutačno želimo izvući maksimum iz tog projekta. Kako na svojim koncertima sviramo i klasiku, to je odličan balans i od toga ne namjeravamo odustati – objašnjava planove Hauser.

 U Americi još tri godine

 Prvi album Luke Šulića i Stjepana Hausera izdao je Sony Entertainment (Menart) nakon što su 12. travnja ove godine potpisali ugovor.  Park Avenue Talents, američka je menadžerska kuća s kojom je dvojac potpisao ugovor do veljače 2012. godine, što nam je potvrdio Miro Vidović. Iako im je raspored nastupa prilično zgusnut jer su nastupi s Eltonom Johnom produljeni sljedeće tri godine, kaže Vidović, Hauser i Šulić žele nastupati i u Hrvatskoj. Najnovija je vijest da su u tijeku razgovori o njihovu nastupu prije Božića u KD Vatroslav Lisinski.

Komentara 4

ME
mellifera196666
15:50 26.10.2011.

Ovo je hrvatska \"Zlatna mladež\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KU
kukuriku
18:40 26.10.2011.

bravo za Hausera,..samo \"neokrecí-ledja-sine\" ovoj Eltonici !!..-:))

KA
Karla
23:29 26.10.2011.

Uh, draže bi mi bilo da je na slici u sredini neka zgodna mlada cura a ne ovaj stari jarac ( ili koza ?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije