Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Grupa The Editors uskoro u zagrebačkom klubu Aquarius

editors
vl
31.03.2010.
u 09:06

Grupa Editors nastupit će u zagrebačkom klubu Aquarius. Prvi su put u Zagrebu održali impresivan nastup na T-Mobile INmusic festivalu, a ovoga će se puta predstaviti u manjem i intimnijem prostoru.

Grupa Editors nastupit će 18. travnja u zagrebačkom klubu Aquarius. Prvi su put u Zagrebu održali impresivan nastup na T-Mobile INmusic festivalu, a ovoga će se puta predstaviti u manjem i intimnijem prostoru. Ovaj zanimljivi sastav iz Birminghama, osnovan 2002. godine, čine Tom Smith (vokal/gitara), Chris Urbanowicz (gitara), Russell Leetch (bas gitara) i Ed Lay (bubnjevi), a predstavljaju pjesme sa zadnjeg albuma "In This Light and on This Evening".

"In This Light and on This Evening" (Pias/Matrix/Menart) aktualni je album Editorsa, izdan 2009.. Nedugo nakon izdavanja popeo se na prvo mjesto britanske glazbene ljestvice.

Album su najavili singlom “Papillon” za koji su snimili i videospot . Basist Russel Leech i gitarist Chris Urbanowicz preselili su u New York, a pjevač Tom Smith je postao otac. Posljedica tih životnih promjena odrazila se, naravno, i na njihovu glazbu pa su s aktualnim albumom započeli novo poglavlje Editorsa.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
logossun
09:43 31.03.2010.

Pjevač zaista impresivnog glasa. S obzirom na manji prostor Aquariusa, trebalo bi zaista biti izvrsno. CU there!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije