Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Grupa Skunk Anansie samo što nije stigla u Zagreb

satnica
arhiva
27.05.2010.
u 09:23

Organizatori Mars festivala primili su poruku tour menadžera grupe Skunk Anansie.

Organizatori Mars festivala primili su poruku tour menadžera grupe Skunk Anansie koja je ovih dana na povratničkoj turneji. Za one koji još ne znaju ova popularna rock grupa u Hrvatsku, točnije na Mars festival, stiže u petak, 28. svibnja, iz tabora su napisali:

"Skunk Anansie su prvi put, na novoj turneji, nastupili kao headlineri na rasprodanom Longrock Festivalu u Švicarskoj te nakon toga kao specijalni gosti Rammsteina na tri berlinska koncerta na kojima je svaku večer bilo 17.500 ljudi. U set listu je uključeno nekoliko novih pjesama te svi hitovi benda. Skunk Anansie su u vrhunskoj formi i nitko neće ostati razočaran! Vidimo se u Zagrebu!"

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije