Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Grupa 'Buda folk band' u Tvornici

buda folk
tvornica kulture
28.09.2009.
u 13:58

Mlada glazbena folk grupa "Buda folk band", u sklopu Tjedna mađarske kulkture, nastupit će 28. rujna u Tvornici kulture. Za one koji nisu upoznati s ovim mladim folk bendom, trebaju znati da su njegovi članovi iskusni akademski glazbenici.

Mlada glazbena folk grupa "Buda folk band", u sklopu Tjedna mađarske kulture, nastupit će 28. rujna u Tvornici kulture. Za one koji nisu upoznati s ovim mladim folk bendom, trebaju znati da su njegovi članovi iskusni akademski glazbenici koji su autentično sviranje učili od starih majstora izvorne mađarske pučke glazbe u zabačenim selima Transilvanije.

Prvotna ideja im je bila sastaviti jedan glazbeni repertoar, koji obuhvaća cijelu Srednjoistočnu Europu, no ova je koncepcija tijekom rada na izvornim autentičnim mjestima postajala sve profinjenija, a muzičari su naučili kako prodati svoj osobni element ovom tipu sviranja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije