Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka na neretvi
Povratak na članak

Grubišić: Pravo na 'Neretvu' imaju Hrvati, ali i Bosanci...

Direktor Jadran filma smiruje strasti, autor ne odustaje od toga da je "Neretva" hrvatski film

Komentari 8

Avatar blackula9
blackula9
19:00 11.03.2013.

a i vi se svakakvim glupostima bavite, kome je uopće važno da li nekom 'pripada' film snimljen prije 40 god, što to uopće znači da nekom pripada? Snimljeno je, pripada cijelom svijetu. Totalna debilana.

VL
Avatar El Indio
El Indio
19:06 11.03.2013.

Koga jos zanimaju partizanski filmovi?

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
19:08 11.03.2013.

Pravo na Neretvu imaju svi jer je to bila Titova borba - borba svih.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:22 11.03.2013.

Ak nam film po nekim regulama pripada OK, ak ne, opet OK. Pa to je ideološki partizanski western snimljen prije neg je većina komentatora ovdje i rojena !!!

VL
DU
Deleted user
20:42 11.03.2013.

filmovi pripadaju narodima koji su financirali njihovo snimanje spadaju u nacionalno državnu baštinu a nikako ne pripadaju prostaku kradljivcu vinku grubišiću. vratite narodu njegovu nacionalnu baštinu!

VL
SE
serđo
21:02 11.03.2013.

da ne bi bilo svađe, neka kompletnu arhivsku građu odnesu u jugoslaviju.

VL
BO
Bosna2012
21:17 11.03.2013.

Dajte ljudi pustite filmove koji su samo snimak historije,da se mi okrenemo ekonomiji,suradnji,poslu....evo,investitori su preplavili Srbiju,BiH i Hrvatsku...a obzirom da se radi o hiperbogatim Islamskim zemljama,UAE,Azerbejdzanu,Turskoj,Kuvajtu,Kataru..mozemo se nadati nekoj svjetlijoj buducnosti,i treba graditi sto bolje dobrosusjedske odnose,i da se smanjuje broj nezaposlenih u sve 3 zemlje...svadja i prepiranje ne vodi nicemu,rat je bio,neka svako odgovara za sta je kriv i koliko je kriv,imamo svi dovoljno prostora da niko nikom ne smeta i ne ugrozava niko nikoga...postujmo jedni druge i cijenimo te Islamske zemlje koje nam zele pomoci...

VL
OB
-obrisani-
10:36 12.03.2013.

Na Neretvi su izginuli mnogi, ponajviše iz Dalmacije, a domovina ne da ih ne pamti niti slavi ona se za njih gotovo srami.Mladi pojma nemaju što se tamo događalo. To samo može kod nas proći. Navedeni film je godinama ležaoao skriven u podrumu, i sad ga nevoljko i stidljivo uzimaju, ali neznaju što će s njim. Sramota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.