Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okorjeli rokeri

Goran Bare i Majke nastupaju u Boćarskom domu

'13.11.2012., Zagreb - Konferencija za novinare u pivnici Medvedgrad povodom najave koncerta i zavrsne turneje Teske Boje, Gorana Bare i Majki. Na koncertu ce biti i Zanamari Lalic i grupa Sane koji c
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
06.12.2012.
u 16:06

Majke je ovih dana napustio gitarist Damir Trkulja, a zamijenio ga je bivši gitarist Pips, chips & videoclipsa Alen Kraljić

Goran Bare i Majke nastupit će sutra u zagrebačkom Boćarskom domu, a kao gosti na koncertu pridružit će im se grupa Sane i Žanamari & J'Animals. Podsjetimo, Majke je (navodno upravo zbog suradnje sa Žanamari Lalić!) ovih dana napustio gitarist Damir Trkulja, a zamijenio ga je bivši gitarist Pips, chips & videoclipsa Alen Kraljić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije