Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put od 1990.
Povratak na članak

Godina bez ijednog hrvatskog filma s Ivom Gregurevićem

"Nisam snimio nijedan film jer me nitko nije zvao. Ne znam zašto, ali valjda tako neće biti i ubuduće."

Komentari 4

Avatar billybull
billybull
07:05 03.08.2010.

napokon

VL
OB
-obrisani-
03:35 03.08.2010.

Dosta je više tog bosanca na privremenom radu u Hrvatskoj. Ima svoju bosnu pa nek tam snima srpsko-psihološko-propagandne agitprop proljeve ili kaj god hoće a onda nek ih dođe promovirati u motovun.

VL
NO
norahs
08:31 03.08.2010.

Ivo Gregurević je jedan od najboljih naših glumaca, \"vlasnik\" nekoliko nezaboravnih filmskih likova s karakterom, o kojima se pričalo godinama. Ne znam puno današnjih novih glumaca koji su u stanju biti tako uvjerljivi.I - što onda ako je Bosanac?! Fala Bogu što radi baš kod nas.

VL
FE
Felicijen
17:51 04.08.2010.

Propast će nam kinematografija bez Gregurevića! Imamo lli mi kinematografiju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.