Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pavo marinković
Povratak na članak

‘Ministarstvo ljubavi’ bit će komedija u kojoj humor ne mislimo silovati

Prikažemo li na duhovit način apsurde svijeta u kojem živimo, možemo dobiti rado gledan film

Komentari 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:01 12.01.2018.

Onako iskreno žali bože trake i para, ne zna se koje gori od tzv glumaca koji sa glumom blage veze nemaju, čisti kreveljatori do samozvanih umišljenih tzv režisera koji rade toliko loše filmove da su čak i turske sapunice gledljivijeje od njihovih filmova, šta je naj gore u svom tom nezananju pokušavaju na nekom vrijeđajućem seoskom plastičnom humoru nedostojnom jedne kulturne i moralne osobe opravdat svoje postojanje a samim tim i pare uložene u njihov tzv filmić, gospodo prestanie vrijeđat struku koju na silu pokušavate obnašat, niste za to i kraj priče, na silu glumci na silu režiseri, prepozna narod bofl robu bez brige budite, stvarno vas je žalosno gledat kako ne znate, večini ljudi čak i mučno, eto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.