Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Glazbeni grand finale Hrvatske glazbene mladeži

Glazbeni grand finale Hrvatske glazbene mladeži
04.12.2018.
u 16:33

SHL: Večernji list i Hrvatska glazbena mladež vode vas na dodjelu 31. Nagrade Ivo Vuljević i gala koncert laureata

Večernji list vam je osigurao 2x2 VIP ulaznice za ovu glazbenu svečanost. Sve što trebate jest točno odgovoriti na nagradno pitanje do 6. prosinca 2018. i najbrži odgovori osvojit će po dvije ulaznice! Imena dobitnika bit će objavljenja 7. prosinca 2018. godine!

Svaku godinu Hrvatska glazbena mladež s prijateljima i partnerima dodjeljuje Ivo Vuljević i mladim, nadarenim umjetnicima za najbolje glazbeno ostvarenje u tekućoj godini kako bi se podržao njihov razvoj i promovirala umjetnost.

Ovogodišnji nositelj 31. Nagrade Ivo Vuljević je Franjo Bilić mladi nadareni čembalist koji je svoju umjetničku ekspresiju i talent lansirao u orbitu virtuoznosti, a tek su mu dvadesetčetiri godine.

Uz svečanu dodjelu nagrade mladom umjetniku publiku očekuje i senzacija za dušu i tijelo - gala koncert na kojem će nastupiti Luka Ljubas, prošlogodišnji nositelji renomirane nagrade Ivo Vuljević u pratnji svjetski proslavljenih Zagrebačkih solista. Na programu vjernu publiku očekuju izvedbe: Pintarichiana Borisa Papandopula, priznatog hrvatskog skladatelja i dirigenta, Zigeunerweisen, kompozicija za violinu i orkestar slavnog kompozitora Pabla de Sarasatea te Rumunjski plesovi za gudački orkestar, Sz.56 BB 68 Bele Bartoka, poznatog mađarskog skladatelja.

Ova umjetnička poslastica za dušu i tijelo održava se 8. prosinca s početkom u 20 sati u atriju palače Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu. Svečanu dodjelu nagrade podržali su HAZU, Grad Zagreb, Večernji list, a glavni partner je HEP.

Više informacija pročitajte ovdje.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije