Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazališni skandal
Povratak na članak

Frljić i Blažević diletanti su koji i djecu u predstavi koriste kao oruđe manipulacije

Vitomira Lončar odgovara na optužbe čelnika riječkog HNK: "Tvrde da ih napadam jer su odbili Malu scenu. Pregovarajući o gostovanju u Rijeci, poslala sam ponudu koja se može odbiti. To je početak i kraj priče", kaže V. Lončar

Komentari 10

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:40 22.01.2015.

Bravo. Samo nisu to diletanti nego opasni psihopati.

VL
DU
Deleted user
15:02 22.01.2015.

to su jocker-i ministarke andree zlatar violić i kriminalca stojsavljevića

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
11:02 23.01.2015.

Da li znate koliko ponuda Frljic ima u inozemstvu za posao? Vjerujte jako puno. Mislim da bi to bio dostojan kredibilitet i Rijecki HNK je na dobitku s takvim intedantom. Da se ne bi krivo razumijeli ja sam pogledao dosta njegovih predstava "Turbo folk" i toliko prozivanu "Hrvatsko glumiste" te mi se obje ne svidjaju. Zato ih i mogu komentirati, te to savjetujem i vama, pogledajte predstavu pa onda komentirajte. Po meni takve predsve nisu za veliku scenu drame nego za neku moderniju scenu.

VL
Avatar Chupacabra
Chupacabra
15:14 22.01.2015.

Frljićeva mama iz Čačka radi scenarije za Frljićeve Anti-Hrvatske predstave... Ništa čudno od SDPovog miljenika koji vid' čuda "ne mrzi"ništa, osim svega što počinje na H... Uostalom, pogledajte na youtube što je sve taj lik pričao o Hrvatskoj za Novosadskuu TV... Nevjerojatno je da takav lik uopće ima HR državljanstvo... Inače, jako dobar drugar s Gavaševićem, Josipvićem, Teršelićkom i bracom i sekom Pušić...

VL
Avatar pekarr
pekarr
15:06 22.01.2015.

Frljiću bi bilo bolje da ode recimo...peći ćevape. Nije svatko stvoren za biti redatelj.

VL
M3
Miške 3
14:55 22.01.2015.

Štefica Cvek u raljama kazališta.

VL
PE
petrsin
14:43 22.01.2015.

Volim kazalište i često idem. Frljićeve predstave ne gledam niti ću ih gledati jer ne miluju moju dušu. Nema ni neko mišljenje o njemu, niti dobro niti loše. Ali, Vas je, gospođu Lončar, razotkrio zauvijek. Ako ste zaista vikali Tanjinji Smoje da je jadnica vi ste niže od onog šta sam mislio da jeste. A vjerujem da jeste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.