Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besplatan upad

Franz Ferdinand stiže na 25. Špancirfest

Borna Filic/PIXSELL
14.04.2023.
u 09:23

Špancirfest će se održati od 18. do 27. kolovoza kroz koncerte, ulične performanse, kreativne radionice, predstave, izložbe i ples kako bi se ponovno podigla nezaboravna atmosfera varaždinskih ulica

Na jubilarnom 25. Špancirfestu u Varaždinu, koji će se održati od 18. do 27. kolovoza, posjetitelje očekuje više od 500 programa, a glavne će glazbene zvijezde biti članovi škotskog rock-benda Franz Ferdinand. Na glavnoj festivalskoj Pan pozornici besplatne će koncerte održati osmero izvođača, među kojima i Franz Ferdinand, koji je već potpisao ugovor, a koji nastupa 22. kolovoza.

Gradonačelnik Varaždina Bosilj objasnio je kako će se detaljniji program moći vidjeti idući tjedan ako se donese ovogodišnji gradski proračun te da će se sve trebati malo smanjiti i isklesati ako se proračun ne donese do Festivala. 

 

Iz organizacije je objavljeno i da festival dobiva svoje VR izdanje pa će svi posjetitelji, turisti i gosti koji dođu u grad u bilo koje doba godine moći doživjeti festival virtualno pomoću VR naočala u uredu Turističke zajednice u Ulici Ivana Padovca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije