Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROMNA PROSLAVA

Finale obilježili čašom vina i kvalitetnim snom

15.05.2009.
u 18:35

Igor Cukrov, Andrea Šušnjara i njihova “Tena” preksinoć su ušli u finale moskovskog Eurosonga. Iako, pod utjecajem kladioničara koji su novac stavljali na njihov poraz, ni sami nisu očekivali da će proći, naši predstavnici prvu polufinalnu večer zalili su slavljeničkim vinom i u subotu će nastupiti peti.

– Nakon nastupa nas je u hotelu dočekala hrvatska delegacija, ali s obzirom na to da je bilo oko tri ujutro, proslava je bila skromna – kaže Igor, koji ni pobjedu na Dori nije obilježio raskalašenom feštom, nego molitvom i zahvalom Bogu. Zato je i pri ovoj ruskoj bio dosljedan; nakon čaše vina povukao se u sobu.

– Petak je bio rezerviran za reprizu. No ni ovaj put nije bilo pretjerano jer smo od deset sati bili na probama za dan odluke – rekao je Igor.

On i Andrea za finale su se, otkriva njihov stilist Viktor Drago, pripremali poput sportaša.

– To je karantena, ne možete ni zamisliti kakav je život pjevača na Eurosongu. Slobodno vrijeme imali su samo dan-dva dok probe nisu počele – tvrdi Drago.

Slično govori i pjevačica Andrea Šušnjara.

– Trčimo s probe na probu, ali i to je užitak jer svi plešu i pjevaju. Ozračje je čarobno – kaže Andrea koja u našoj pjesmi ambasadorici utjelovljuje lik lijepe Tene. Da odgovara tom opisu potvrđuje i to što su Andrea i Igor neslužbeno proglašeni najfotografiranijim parom na Eurosongu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije