Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniel Rafaelić
Povratak na članak

Filmaši su danas stigmatizirani kao najgori kriminalci i
uhljebi koji peru novac i snimaju budalaštine. A to nije točno

Imamo traumatično iskustvo iz devedesetih i hrpu negledljivih filmova koji su ljude u najmanju ruku vrijeđali. I koji su, na koncu, obezvređivali i žrtvu branitelja. Tada se politika izravno miješala u filmove i zato je to loše izgledalo, kaže privremeni direktor HAVC-a u intervju u kojem se osvrnuo na sudbinu hrvatskog filma

Komentari 11

MO
mobitel20
22:29 06.04.2017.

Naslov je sasvim tocan ! Nije tocno samo negiranje ovog novog hribara. Pa ljudi moji oni u 22 godine nisu imali moralnu ni duhovnu potrebu da sa hrvatskim novcem snime film o ubojstvu Radica i kolega, o silovanima i mucenima u Domovinskom ratu, o hrvatskoj povijesti itd, a imaju potrebu snimati o dusevnim bolima "jugoslavenskih" obitelji, obit3lji ratnih agresorskih zlocinaca(s one strane) , o "masakru u dvoru", itd...Naravno da je svima vidljivo da je to antihrvatska druzina koja snima zajedni s "regionom" placajuci sve nasim novcem(koprodukcije), kupujuci svoj "dobar glas" u tko nas zavadi mainstreamu i na kraju, iznimno dobro zaradjujuci na tome od naseg novca. Tko nije s njima, taj je "klerofasist" ! Doista, samo Hrvati ovakvu duhovnu okupqciju mogu dozvoliti, a najzalosnije je sto to nastavljaju razne obuljenke i jaseni od kojih narod s pravom ocekuje da se tome suprostave. Nije problem sto ce u demokraciji neki Licina, Grlic, Matanic ili Serbedzija snimiti film, neka snime, ali je morbidno da takvi pamfleti postaju opce mjesto "hrvatske" kinematografije !

VL
BU
Bulaba
22:20 06.04.2017.

Jozef je Holywood? Vinko Brešan je uspješni autor? Zvizdan je art-film? S koje planete je ovaj pao? Slutim veličanstvene uspjehe hrvatskog filma.

VL
DU
Deleted user
00:27 07.04.2017.

i one na daskama treba pretresti...tam jos visw muljaze ima....uhljebi protestiraju cim im se ruka u dzep stavi...znaju od.kud dolazi opasnost..prvi veliki revizor nakon 30 godina im je bil ustasa a sad me zanima kaj bu drugi .....

VL
BU
Burger
21:31 06.04.2017.

Čini se i da nakon Hribara je došao Hribar

VL
D1
d12345
13:23 07.04.2017.

I nakon Hribara opet Hribar.......JAD I BIJEDA

VL
RA
RatkoHrvatko
10:24 17.04.2017.

Rafaeliću, bolje šuti tamo i piši svoje polupismene kritičice o filmovima jer si sve rekao o svojoj kompetenciji nahvalivši Sedlara.

VL
DU
Deleted user
12:47 07.04.2017.

ova fotka poštovani je iz kina u kaptolcentru u vlasništvu g.krstulovića kako niste shodno tome našli pozirati u svojoj kancelariji,jadna ti majka ona bitolska!!!

VL
DU
Deleted user
12:32 07.04.2017.

a koje tebe stavija tu???politika?znanje?nina obuljen koržinek?upravni odbor?ja mislin ovo prvo..

VL
KO
Komacero
07:26 09.04.2017.

Dejan Acimovic Serbedija zar to Hrvati koji snimaju hrvatske filmove sramota jad i bjeda jedne kriminalno politicke filmaske degenericosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.