Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Felix Puntarić
Povratak na članak

Da političari hodaju, imali bi drugačiju sliku o Hrvatskoj

Na izložbi svojih karikatura u Klubu kulture u Križevcima, u sklopu festivala Culture Shock, popularni Srećko Puntarić naglasio da materijala za inspiraciju uvijek ima, ali da nije uvijek smiješan, jer ima stvari koja ga i žaloste i rastužuju. Predstavio je izbor svojih radova duhovne tematike, poručujući da i karikature mogu biti način pronalaska istinskih vrijednosti

Komentari 1

DU
Deleted user
08:45 31.03.2014.

Gospodine Punatariću, uopće nije moguće to da naši političari hodaju. Naime, kad bi hodali, ne bi bili političari. Vožnja u skupom automobilu jedino je što ih čini političarima, jer najčešće nemaju drugih kvaliteta za taj posao. Na žalost, u Hrvatskojoj vrijedi balkanosko pravilo: što mu je na raspolaganju skuplji automobil to je političar uspješniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.