Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda SF-a

Ezri Dax iz 'Zvjezdanih staza' dolazi na SFeraKon

Star Trek
21.03.2023.
u 10:29

Glumica Nicole de Boer koja se proslavila ulogom u seriji "Star Trek: Deep Space Nine" stiže u Zagreb

Znanstveno-fantastična konvencija SFeraKon održat će se od 12. do 14. svibnja u Zagrebu, a kao najveća zvijezda najavljena je glumica iz "Zvjezdanih staza" Nicole de Boer.

- Legendarni lik iz kultne serije "Zvjezdane staze" prvi će put napustiti svjetske pozornice i teleportirati se u Zagreb. Ravno sa svemirske postaje Deep Space 9, na SFeraKon dolazi Nicole de Boer, poznata kao Ezri Dax, koja se pridružila glumačkoj postavi serije "Star Trek: Deep Space Nine" u sedmoj i finalnoj sezoni serije, kada je glumičin lik preuzeo simbionta Trill te je stvoren lik koji je u kratkom vremenu postao nezamjenjiv dio glavne postave serije - priopćili su organizatori.

Ističu i kako je ovo  prvi put da će Hrvatska ugostiti na jednoj od konvencija, glumicu koja je ostavila neizbrisiv trag u kultnoj znanstveno-fantastičnoj seriji Zvjezdane staze.

Osim poznatih gostiju, na SFeraKonu se  i ove godine očekuje više od tisuću posjetitelja, predstaviti će se niz udruga koje se bave znanstvenom fantastikom, a posjetitelji će uživati u brojnim predavanjima, igraonicama, turnirima i demonstracijama RPG igara, kao i u sajmu knjiga, prodajnoj izložbi i cosplayu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije