Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Houellebecq ipak ide

"Elementarne čestice" ostale na programu ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara

Michel Houellbecq
Oliver Berg/DPA/Pixsell
27.05.2015.
u 16:41

Vijeće Igara potvrdilo program utvrđen u ožujku

Na sjednici Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara održanoj 27. svibnja 2015. godine u Ministarstvu kulture većinom glasova potvrđen je program 66. dubrovačkih ljetnih igara prethodno utvrđen na sjednici od 17. ožujka ove godine. Usuglašeno je da će Ministarstvo kulture i Grad Dubrovnik preuzeti novonastali manjak u financijskom planu uzrokovan povlačenjem Dubrovačko – neretvanske županije kao sufinancijera ovogodišnjeg programa.

To znači da će publika Igara ipak vidjeti predstavu "Elementarne čestice" temeljenu na istoimenom romanu Michela Houellebecqa o kojoj se proteklih dana raspisao cijeli svijet. 

Ključne riječi

Komentara 4

B7
b7
20:17 27.05.2015.

to je bilo jasno još od početka cijele ove besmislice .Koliko se o tome raspisao cijeli svijet, hm, to znaju oni koji su cijelu priču tako mudro zaokružili .

NE
Neba
22:51 27.05.2015.

Ha, uspjela im provokacija. Sad nije vise vazna kvaliteta...

IV
IvanXXIII.
08:16 28.05.2015.

Ovo je zaista golemo iznenađenje. Čemu sad još i predstava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije