Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija knjige
Povratak na članak

Igor Mandić: 'Ljuštinu vidim kao divovskog jazavca pred sudom javnosti'

“Ljuštinu vidim kao divovskog jazavca pred sudom javnosti”, rekao je Igor Mandić

Komentari 8

DO
DonQuijote
16:39 23.02.2018.

Kad se vidi koje je goste pozvao na promociju svoje knjige i bez ikakvog predznanja o njemu, moglo bi se zaključiti da je smeće. Budući da ponešto ipak znam o njemu, tvrdim da je smeće na kvadrat.

VL
IV
IvanXXIII.
18:41 23.02.2018.

U ovom trenutku na portalu večernjaka nalaze se 4 (četiri) teksta o najdražem ravnatelju. Mnogo puta ponovljena laž upravo postaje istina: bijeli miševi stvore se jazavcima. Jedino je malo nejasno tko tu koga sponzorira, ali taj je odnos svakako pomaloo nastran: prvorazredna tema za - satiru!

VL
IS
Istranka
02:56 24.02.2018.

Duško Ljuština je čisti jugosloven ,kao i njegov prijatelj Rade Šerbedžija ,kojima su Hrvati krivi za "nacionalizam i raspad " njihove bajne domovine Jugoslavije u kojoj se "nije znalo tko je Srbin,tko Hrvat,Rusin ,Čeh.....jer je jugoideologija nastojala potisnuti nacionalni identitet negdje duboko.......Jednog jutra 1971 .sve se najedamput znalo" kaže on sam u VL od 22.veljače 2018.godine. A Duško Ljuština ne želi sudjelovati u u tom sukobu identiteta.,jer taj sukob izazivaju pojedinci"oskudne ,zatucane i zaturene pameti".On ne vidi razloga .za taj sukob,on je za" suradnju ,poštovanje ,pa i ljubav". Kako perfidno skidanje odgovornost sa velikosrpske politike i izjednačavanje krivice ,čak je svaljuje na Hrvate. Jer njegov veliki prijatelj Rade Šerbedžija sa istim stavom po tom pitanju ,je izjavio 90-tih godina prošlog stoljeća "ja sam Srbin ,koji je čisti Hrvat" A ja konstatiram da Srbin ostaje Srbin ,samo što to svoje velikosrpstvo sakriva pod jugoslovenstvom ,odnosno građaninom svijeta bez nacionalnog identiteta,ili new-age ,novog svijetskog poretka. A Rade Šerbedžija kao "čisti Hrvat " odmah je zbrisao u Beograd,jer eto on je za mir ,to nije njegov rat. Ali se vratio na hrvatske državne jasle na Brijune i u Rijeku,poslije Domovinskog rata ,valjda kao "zaslužan čisti Hrvat i umjetnik "

VL
Avatar comparator
comparator
08:10 24.02.2018.

Sječam se davnih dana tog za tada dobrog kazališta koje je davalo i dobre komade . Ljuština u Zagrebu drma lovom u kulturi što purgeri ne kuže . U stvari dotepenci ne kuže ,a purgeri idu u kazalište.

VL
DU
Deleted user
10:51 24.02.2018.

..dobro ti je naslov-mandić spustio dušane..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.