Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Feljton III: dio
Povratak na članak

Nikad nisam bio tako plašljiv da bih se bojao bilo koje teme

Ekskluzivno: Donosimo dijelove knjige kojom je ravnatelj Kerempuha Duško Ljuština zaokružio svojih 50 godina u Zagrebu

Komentari 1

IV
IvanXXIII.
12:58 23.02.2018.

Sve bi bilo OK da uz članak piše: Plaćeni oglas. Ovako je naprosto odvratno. Bandićev kadar u kulturi razvio je do savršenstva čuvenu metodu koja se zove "Moja-usta-hvalite-me!" A od satire nema u Kerempuhu ni "s". Jer da ima, ondaa bi likovi poput Ljuštine ili Bandića trebali biti privilegirane teme; pa bi onda, uz sve privilegije koje su si zubima i noktima osvojili u teškim nadmetanjima (u slučaju Ljuštine neizvjesnim natječajima za obnove mandata, pa tako njih desetak) imali i tu privilegiju da uživaju na sceni u svojim podvizima. Ionako imaju običaj govoriti o sebi u trećem licu: Milan Bandić ovo, Milan Bandić ono, neće Duško Ljuština ovo, hoće Duško Ljuština ono... Itd, itsl, i tek bi to bilo puku na veselje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.