Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Glazba

Don Damir Stojić na koncertu „Progledaj srcem“

13. studenoga 2015. u 11:46 346 prikaza
don Damir Stojić
Foto: PR FOTO

Na Laudatovom koncertu duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova za duhovne misli i poticaje zadužen je poznati zagrebački studentski kapelan don Damir Stojić.

Uz deset renominiranih izvođača s hrvatske duhovne glazbene scene i duhovnu notu don Damira Stojića, koncert će zaista biti duhovni spektakl, cjelovečernje slavlje i proslava Gospodina! Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Salezijanac don Damir Stojić srca mladih osvojio je odmah po početku svoje službe u Hrvatskoj kada je kao zagrebački studentski kapelan krenuo održavati vjeronauk u studentskom domu „Stjepan Radić“. Prepoznatljiv je prema svojim predavanjima o teologiji tijela prema katehezama Ivana Pavla II., a uz brigu za zagrebačke studente, redovito drži tribine, predavanja, seminare i duhovne obnove po cijeloj Hrvatskoj i šire. Svoje pastoralno djelovanje vrši u crkvi Sv. Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu te je duhovnik karizmatske zajednice „Božja pobjeda“.

Ulaznice za koncert „Progledaj srcem“ po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.

Pogledajte don Damirov poziv na koncert!

 

Daria Lorenzi Flatz - Raiffeisen Future Boost
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Poznata glumica iskreno o financijama: 'Nikad nisam uspjela uštedjeti, ali zato me veseli nešto drugo'
Plitvička jezera
DOBRO DOŠLI!
Vikend putovanja i obilasci Hrvatske ne prestaju dolaskom jesni i hladnijeg vremena