Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davor vugrinec
Povratak na članak

'Dok je Sanader birao imena, ja sam birao slike'

Skupljam isključivo djela najcjenjenijih hrvatskih umjetnika, samo kvalitetu

Komentari 2

KO
Komacero
18:15 09.02.2015.

E moj Vugrinec vidim ja da ti nemas pojima o umjetnosti i da si spisko lovu na kopije a ne na hrvatske odabrane velicine.ti kupujes ziheraski.Nemas nijednu moju sliku vec imas slike mrtvaca

VL
KO
Komacero
18:28 09.02.2015.

hrvatska umjetnost je kic balkaskih pervezija,a sanader nije bio kolekcionar jer je slike krao ili mu sluge poklanjale.u umjetnost trebas investirat ko u nevinu zenu da imas osjecaj da pripada samo tebi iako je svi gledaju i dive joj se.slikaa moze bit ko fotografija to za one bez mozga ili drugacija odraz psihe umjetnika vremena i okoline.Picasso je primjer loseg slikara ali najveceg umjetnickog genijalca covjek koji je crto pimpacom da bo uzdrmo ljutske osjecaje.meni moje slike predstavljaju ljubavnice koje ljubomorno cuvas od masa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.