Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ksenija Marinković i Tihana Lazović:

Dobra žena zna gdje joj je mjesto

s one strane
Foto: Promo
02.03.2016.
u 15:12

"Pripremite večeru na vrijeme. Planirajte je ujutro ili čak prethodnog dan, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Odmorite se 15 minuta prije njegova dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kad stigne. Stavite traku u kosu i izgledajte svježe", kažu naše glumice

Glumice Ksenija Marinković i Tihana Lazović, koje će hrvatska publika uskoro moći gledati na velikom platnu u filmu "S one strane" Zrinka Ogreste, odvojile su malo vremena kako bi svim ženama u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, udijelile nekoliko praktičnih savjeta.

"Pripremite večeru na vrijeme. Planirajte je ujutro ili čak prethodnog dana kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Odmorite se 15 minuta prije njegova dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kad stigne. Stavite traku u kosu i izgledajte svježe", kažu naše dvije trenutačno najzaposlenije glumice, Ksenija Marinković i Tihana Lazović.

 

Drugi ''Ženijalni vikend'' u Kino mreži from Kino mreža on Vimeo.

Naravno, njihove poruke ne treba shvatiti doslovno, s obzirom na to da su im savjeti iz knjige "Kućna ekonomija", svojevrsnog priručnika za žene iz 1955. godine poslužili kako bi pozvale sve građanke (ali i građane) Lijepe naše da Međunarodni dan žena provedu na ''Ženijalnom vikendu'' koji se ove godine od 5. do 8. ožujka odvija u 20 gradova i 24 nezavisna kina.

Na programu je pretpremijerno prikazivanje filma ''S one strane'' Zrinka Ogreste, koji je svjetsku premijeru doživio u programu Panorama 66. Berlinalea, gdje je i dobio posebno priznanje žirija Europa Cinemas Label, zatim su tu hollywoodske uspješnice Carol, Joy i Brooklyn te europska koprodukcija Lekcija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije