Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj Zlatko Tomičić

Do 31. listopada natječaj za najbolju kratku priču, od ove godine nagrađuju se tri najbolje

Korana Serdarević
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
11.09.2014.
u 12:03

Podsjećamo, lani je pobjednička kratka priča bila "Ptice" autorice Korane Serdarević

Karlovčani i ove godine traže najbolju kratku priču, a piscima je ostalo nešto više od mjesec i pol dana do kraja 15. Natječaja "Zlatko Tomičić"  koji tradicionalno organizira Književni krug Karlovac. Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, bez obzira žive li u Hrvatskoj ili inozemstvu, a prijaviti se mogu slanjem jednog rada do pet kartica teksta na adresu "Književni  krug" Karlovac (za natječaj), Banjavčićeva 8, 47000 Karlovac.

Podsjećamo, lani je pobjednička kratka priča bila "Ptice" autorice Korane Serdarević.

Natječaj traje do 31. listopada, a od ove godine prvi put se dijele tri nagrade -  tako će prvonagrađena priča dobiti 1.500 kuna, drugonagrađena 1.000, a  treća 500 kuna. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti objavljene.

Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i obavezno u tri istovjetna ispisa kuvertirano pod šifrom s rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj kuverti, a sva pitanja mogu se uputiti na e-mail adresu knjizevnikrug@yahoo.com.

>> Prvo mjesto ujedno je i zalog za karijeru Korane Serdarević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije