Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh naših
Povratak na članak

Design Bureau Izvorka Jurić, Rašić+Vrabec i Boris Ljubičić dobitnici nagrada WOLDA

Hrvatsko dizajnersko društvo objavilo je informaciju o uspjehu naših dizajnera na natječaju WOLDA. Na 11. Međunarodnom WOLDA natjecanju veliki su pobjednici Design Bureau Izvorka Jurić s osvojenim zlatom i broncom, Rašić+Vrabec sa zlatom te Boris Ljubičić sa srebrenom nagradom. Nagrada Wolda koja se dodjeljuje za dizajn logotipa, pripala je hrvatskim dizajnerima za logotipe Nutris grupacije i Pet Networka (Design Bureau Izvorka Jurić), 66. Pulskog filmskog festivala (Rašić+Vrabec) i Borisu Ljubičiću koji se na natječaj prijavio s logotipom posvećenom predsjedanju Republike Hrvatske Europskom unijom u prvoj polovici 2020. godine. Na ovogodišnjem 11. Međunarodnom natječaju Wolda – Worldwide Logo Design Award prijavljeni su radovi iz čak 30 zemalja. Službeni rezultati bit će objavljeni početkom 2021. godine

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.