Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA Pjevač Davorin Bogović ispao iz realityja Nove TV

Davorin: Sada vidim da sam genijalac!

12.04.2008.
u 16:59

Davorin Bogović ovako je opisao svoj boravak na farmi Nove TV: Bilo je teško, naporno, bolesno, ali i poučno. Osnažio sam se umno i fizički i sada sam korak do Chucka Norrisa. Prije sam loše mislio o sebi, ali porastao sam si u očima i sada vidim da sam genijalac. Kaže kako za opstanak na seoskom gospodarstvu nisu bitne sposobnosti, nego je presudna tolerancija.

Sa svima se dobro slagao, no nakon izlaska vidio je što se sve pričalo ljudima iza leđa i shvatio, kaže, kako je neke trebalo zaobići. Posebno su mu drage Josipa, Dvina, Ivana i Hana. Žene su viša bića i ja im se divim. One će zafrknuti rukave i raditi, za razliku od muškaraca. Ipak, tamo se nalazi jedna žena koja je zapravo najgori oblik muškarca komentirao je.

Sukob Lupina i Drviša ocijenio je kao "ništa posebno". Tučnjava je najprimitivniji oblik rješavanja problema, ali i dečki na nogaču često se potuku. To je bio samo način reagiranja u nenormalnim uvjetima.

Do trenutka razgovora Davorin se nije stigao ni naspavati ni najesti, iako je u sobotu već bio kum na krizmi. Čim se dokopao svog doma, počeo je intenzivno slušati glazbu. Zaželio sam je se, tamo je bila grozna tišina. Čule su se samo žabe! kazao je.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije