Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Darko Rundek iz Pariza stiže na veliku hrvatsku turneju

turneja, Rundek Cargo trio
arhiva VL
10.03.2011.
u 14:43

Uvodna pjesma s "Plavog aviona", pjesma "Kurdistan" možda je i bolja od Porinom zasutog "Apokalipsa", a na samom CD-u barem su tri naslova koji idu uz bok najboljeg što je Rundek ikada napisao

Darko Rundek ima odličan novi CD "Plavi avion". Uvodna pjesma "Kurdistan" možda je i bolja od svojevremeno Porinom zasutog "Apokalipsa", a na samom CD-u barem su tri naslova koji idu uz bok najboljeg što je Rundek ikada napisao – i kao pjesnik i kao skladatelj. 

Taj je CD Rundek snimio s Rundek Cargo Trijem.  Za razliku od albuma s Cargo orkestrom, Trio je unio malo intimniji i smireniji zvuk u Rundekove pjesme. Čaroliju toga novog zvuka krajem prošle godine doživjeli su obožavatelji u Zagrebu, Beogradu, Nišu, Oslu, Malmeu, Göteborgu, Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru i Tuzli. Gotovo svi koncerti bili su rasprodani, a nakon kratkoga zimskog – pariškog – prizemljenja, "Plavi avion" ponovno je spreman za let.  Na proljetnoj karti Lijepe Naše i susjednih zemalja upisani su: 5. 4. Ljubljana (Kino Šiška), 7. 4. Zagreb (Hopdevil), 8. 4. Karlovac (Dom Zrinski), 9. 4. Pula (Dom branitelja), 14. 4. Split (Dom oružanih snaga), 16. 4. Zadar (Arsenal), 26. 4. Rijeka (HKD), 28. 4. Osijek (Kino Europa) i 29. 4. Bjelovar (Klub). 

U susjednoj Srbiji Rundek Cargo Trio gostuje krajem trećeg mjeseca, a u Bosni i Hercegovini nastupit će u Sarajevu 23. 4. 2011.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
beitsche
20:55 10.03.2011.

turneja bi se trebala zvat ,,po vatrogasnim domovima i konjaku,,,,glavni sponzor badel,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije