Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras na Igrama
Povratak na članak

Daniel Barenboim: Dubrovnik je čaroban i svakako se želim vratiti

Jedan od najvećih glazbenika današnjice bio je raspoložen za višesatni razgovor o svemu

Komentari 2

GA
Gasti
16:04 18.08.2012.

Na televiziji i u stampi, "divljeg zapada", imao sam srecu upoznati se sa zivotom i radom ovog fantasticnoga muzicara i divnog covjeka. Da politicari pretvore samo 10% njegovih ideja u stvarnost bilski istok postao bi raj na zemlji!

VL
KE
kentie
09:56 19.08.2012.

Kad gledam Barenboima za dirigentskim pultom i slušam glazbu koju izvodi s orkestrom prolaze me slatki srsi uzbuđenja...Stvarno veliki dirigent, ako ne i najveći današnjice...jedino su me srsi uzbuđenja još prolazili kad je Pavel Kogan ravnao Zagrebačkom filharmonijom ali već davne 1989...drago mi je da je došao u Dubrovnik, i mislim i smatram da ga je Dubrovnik definitivno kupio i osvojio...i da ćemo Daniela još gledati u idućim sezonama Dubrovačkih igara...i zato bih molio HTV da u muzičkim programima pusti Barenboimov nastup u Dubrovniku....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.