Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolektiv aupičku
Povratak na članak

Crvena je boja jugoslavenskog terora. Ukinimo crveno na semaforima

Umjetnički kolektiv Aupičku traži od Grada Rijeke da ukine crveno svjetlo na semaforima jer uzrokuje stres i podsjeća na traume pretrpljene tijekom jugoslavenskog terora.

Komentari 5

BS
@bserver
14:41 06.02.2020.

crveni kretenoidi

VL
DU
Deleted user
10:54 07.02.2020.

ajmo prenositi stare vijesti sa indexa i novog lista o udrugama sa 2 i pol člana...odličan izbor; pohvala uredniku koji je izabrao ovo prepisati ili novinaru, što već. Dajte mu plaću povećajte jer je tako pametan i sposoban

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:39 06.02.2020.

Jugofašisti.

VL
DV
dvojnica
12:30 06.02.2020.

Bez veze.

VL
SN
snovakor
12:14 06.02.2020.

Takvi umjetnički kolektivi i udruge i slične grupe ljudi su stresne situacije u modernom životu, bodlje koje koće normalan život ... zapravo bih se moralo sve to zabraniti, da bi država u mnogim stvarima mogla normalnije raditi i funkcionirati. Aktivizam je totalno politički posao i zapravo nisu ono što oni prikazuju !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.