Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Trenc

'Čip u cjepivu je metafora jer on možda i nije u cjepivu, ali jest u mailovima i svuda oko nas'

11.12.2021.
u 17:10

Svjetski poznati ilustrator po čijoj je ideji snimljen hit-film 'Noć u muzeju', redoviti profesor ALU u Zagrebu i Obzorov stalni suradnik koji svojim rješenjima naslovnice upečatljivo komentira stvarnost, idući tjedan otvara novu izložbu, a u izdanju VBZ-a izišao mu je roman. Većeg povoda za razgovor i ne može biti...

Komentara 3

LO
lojtra2
18:34 11.12.2021.

Postoji prava tragedija vezana uz čipove. A to je da se ni jedan ne proizvodi u Europi u kojoj su i izmišljeni. Iako su dorađeni u Americi. Svejedno, ni tamo ih više ne proizvode.

ZA
Zaggrabe
17:35 11.12.2021.

Milane, ponovo pokrenite Polet, ali vlastitim novcem!

DU
Deleted user
20:50 11.12.2021.

Nadam se da je i ovo metafora: "čip možda nije u cjepivu, ali jest u našim mailovima i svuda oko nas". Ako nije metafora, onda je nešto što se ne usudim otvoreno javno kvalificirati jer će me opet banati na 7 dana. Ali za sve koji se boje čipova u cjepivima - zasad ne postoje tehnički uvjeti da bi se tako nešto ostvarilo. Osim toga, čemu se mučiti s mikro- i nano-napravama kad svi nose mobitele uz sebe koji jako dobro prate gdje se nalaze pa i što se govori u okolini. I to nije paranoja i teorija zavjere, nego činjenica koju se može lako provjeriti (Location History ili search nakon razgovora o nekoj temi).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?