Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opera

Ciklus Metropolitan u Lisinskom nastavlja se Ifigenijom na Tauridi

Susan Graham
arhiva VL
18.01.2011.
u 14:03

Dirigira Patrick Summers, a glavne uloge pjevaju Susan Graham, Placido Domingo, koji ulogom u ovoj operi slavi i svoj 70. rođendan, Paul Groves i Gordon Hawkins

Sada već slavni ciklus izravnih prijenosa iz newyorške Metropolitan opere – Metropolitan u Lisinskom – nastavlja se u subotu 26. siječnja u 19 sati. Ljubitelji opere ovog će puta gledati Gluckovu "Ifigeniju na Tauridi".
Zborom i orkestrom Metropolitan opere ravnat će Patrick Summers (glazbeni ravnatelj Houston Grand Opere), a glavne uloge pjevaju Susan Graham (na slici), Placido Domingo, koji ulogom u ovoj operi slavi i svoj 70. rođendan, Paul Groves i Gordon Hawkins. 
Cijena ulaznice za ovaj operni spektakl je 95 kuna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije