Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smijeh je lijek

Česi snimaju sitcom o životu u doba korone

Česka televize
07.04.2020.
u 11:12

Češka javna televizija odlučila je testirati pretpostavku po kojoj je smijeh najbolji lijek, odlučivši snimiti sitcom o životu stanara jedne praške zgrade za vrijeme aktualne pandemije koronavirusa.

Snimanje serije pod naslovom "Ljubav u doba korone" počinje za za tjedan dana, izvijestila je glasnogovornica televizijskog programa CT.

U šest epizoda serija će, pod motom - jedna kuća, tri generacije, jedna globalna pandemija, pratiti živote stanovnika jedne praške stambene zgrade.

Glavni likovi su Franta, tinejdžerica čiji su roditelji 'zaglavili' u inozemstvu zbog ograničenja putovanja usljed koronavirusa, umirovljenik Libor koji nenadano mora brinuti o sebi te nedavno vjenčani par, Petr i Anna, čiji je brak zbog karantene i koronavirusa na kušnji. 

Češki televizijski gledatelji pozvani su da na internetskoj stranici na kojoj se reklamira novi sitcom, iznesu vlastita iskustva kroz koja prolaze u sklopu drastičnih ograničenja uvedenih prije tri tjedna zbog suzbijanja širenja bolesti.

Zasad je dovršen scenarij samo za prvu epizodu, kazao je producent Tomas Baldynsky.

Serija će se snimati s minimalnim brojem članove tv-ekipe da bi se izbjegao rizik od zaraze. Kamerama će se upravljati daljinskim upravljačem, a prva će se epizoda emitirati 27. travnja.

Po podacima ministarstva zdravstva do ponedjeljka je u Češkoj registriran 4591 slučaj zaraze koronavirusom i 72 smrtna slučaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije