Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUDITA GAMULIN
Povratak na članak

Brzina svjetlosti, kratki portret

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora

Komentari 4

KO
Kolumpar
17:35 23.02.2019.

Dok u Kavkazu dobrano odsrkuje 64% tni schnaps. po servieatam piskara dribble-drabble, otkačeni djevojčurak o stvarima o kojima nema dume. Da je pisala iskusnija Ana Ristović, povjerovao bih. Ovako, bona, odi odspavaj kući i ostavi se komplikacija propitivanja smisla i inventure života koji nije jošte pravo započeo. i ne troši bona vrrijeme na budalaštine pisanjem slupanih negramatičkih dugih rečenica stilom kvazi flash-story, makar bio uzor i otaj Irwing, komunjara koji je sve znao i htio, osim da si sam spravi sandwich i skuha čaj od kamilice pa se morao ženiti tri puta.

VL
GO
goran2hr
09:48 25.02.2019.

Nezanimljiva priča, koju je naporno čitati. Dapače moram se siliti da dođem do kraja, a kada dođem do kraja, nisam ju u stanju prepričati, to bi bilo ono slabije (vezano uz priču). A ima i dobrog. Prvo, naslov me privukao, pomislio sam da je to hrvatski SF, a pohvalio bi i hrabrost autorice, koje je ovo potpisala i poslala na natječaj.

VL
DU
Deleted user
10:19 25.02.2019.

Strašno. Srećom što je Večernjak privatno vlasništvo jer bi u onom sistemu urednik koji ovo objavi završio kao narodni neprijatelj u nekom centru za preodgoj. Sluznica proizvodi slinu ? WTF? Mislim da je autorici bolje otići u Ameriku i tamo pisati ove užase, ako ih već tako vole. I neka povede urednika ovog podlistka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.