Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilej Vesne Parun

Brojni programi uz 90. rođendan velike pjesnikinje

PXL_120128_911
PIXSELL
07.04.2012.
u 12:51

U velikogoričkoj Knjižnici u 19 sati o autorici će govoriti pjesnikinje Sonja Manojlović i Dorta Jagić na tribini Darije Žilić, a u isto vrijeme u zagrebačkom Kazalištu lutaka je predstavljanje knjige D.Derka “Posljednja volja Vesne Parun”

U povodu devedesetog rođendana velike hrvatske pjesnikinje Vesne Parun u utorak 10. travnja bit će održano niz priredbi diljem Hrvatske. Tako će u velikogoričkoj Knjižnici u 19 sati o slavnoj autorici govoriti pjesnikinje Sonja Manojlović i Dorta Jagić na tribini Darije Žilić. U isto vrijeme u zagrebačkom Kazalištu lutaka počinje predstavljanje knjige Denisa Derka “Posljednja volja Vesne Parun” u izdanju VBZ-a, uz bogat glazbeni program koji je osmislio Branko Pejnović, autor dokumentarnog filma o Vesni “Kad bi se moglo otputovati”, koji će vidjeti i gledatelji HRT-a. A u Grohotama na Šolti istog tog utorka također u 19 sati počinje priredba Dani Vesne Parun na kojoj će sudjelovati Tonko Maroević, Mladen Bjažić, Sanja Pilić, Božidar Petrač, Jakša Fiamengo, Davor Šalat...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije