Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Kazalište

Bračna terapija u Ludoj kući

Najavljujemo hrvatsku premijeru kazališne predstave BRAČNA TERAPIJA nastalu prema tekstu austrijskog pisca Daniela Glattauera, Die Wunderubüng, u režiji i adaptaciji Tanje Ribič
20. listopada 2020. u 14:31 65 prikaza
Bračna terapija u Ludoj kući
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

U petak, 30. listopada 2020. s početkom u 20 sati u ludilištu Luda kuća održat će se premijera kazališne predstave „Bračna terapija“ nastale prema tekstu austrijskog pisca Daniela Glattauera, Die Wunderubüng, u režiji i adaptaciji Tanje Ribič.

Ludilište Luda kuća otkupilo je prava za tekst koji je već oduševio kazališnu publiku širom svijeta na četrdesetak različitih jezika.

Adaptaciju teksta i režiju predstave potpisuje Tanja Ribič koja će se naći i u jednoj od uloga dok ostali dio glumačke ekipe čine Vedran Mlikota i Saša Buneta/Janko Popović Volarić.

Bračna terapija u Ludoj kući | Autor : Promo Foto: Promo

Bračna terapija je predstava u kojoj se možete nasmijati sebi, svom partneru ili jednostavno saznati sve što ste uvijek htjeli znati o vašem braku, a niste imali hrabrosti pitati.

Svjedoci smo rata bračnih veterana koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to da postoje dva pola koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete koje terapeut pokušava postaviti u istu orbitu. Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no … je li i učinkovita? Vrijedi provjeriti

Bračna terapija u Ludoj kući | Autor : Promo Foto: Promo

DATUMI IZVEDBI:

28.10.2020. u 20 sati– pretpremijera

29.i 30.10.2020. u 20 sati – premijere

31.10.2020. u 20 sati . repriza

06.11.2020. s početkom u 20 sati

12.11. s početkom u 20 sati

21.11. s početkom u 20 sati

29.11. s početkom u 20 sati

'Mali' nametnik
Ulazeći u automobil primijetila je nešto neobično u vratima: Kada je shvatila o čemu se radi, preuzeo ju je strah
Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija