Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
35. kratka priča
Povratak na članak

Čarobnjak

Autor je rođen 1947. godine u Vrbišnici, općina Hum na Sutli, Hrvatsko zagorje. Klasičnu je gimnaziju završio u Zagrebu, diplomirao na Bogoslovnom fakultetu u Zagrebu 1974. i na Filozofskom fakultetu u Beogradu 1978. Član je Društva hrvatskih književnika i Društva hrvatskih književnih prevoditelja. Dobitnik je nagrade Fonda A. B. Šimić za prvu pjesničku zbirku 1971., nagrade Dr. Stjepan Kranjčić za duhovno pjesništvo u Križevcima 2010., te nagrade Rikard Jorgovanić za esejistiku u Humu na Sutli 2013. Živi, čita, piše i prevodi sa slovenskog i njemačkog jezika

Komentari 3

SM
stari_mačak
09:23 15.12.2015.

Trixini se rodio, živio i umro; da je tako možemo pročitati i u Wikipediji. Najozbiljnije. Dakle, u čemu je poanta ovdje napisanog teksta, to je tajna jer ovo s žanrom kratke priče ima veze kao pješak koji prelazi zebrom ss onom živom zebrom u afričkoj savani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.