Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.11.2013. u 14:00

Nakon što su on i Štambuk pokušali odglumiti spontani razgovor, čovjeku se iznad glave umjesto zvijezda ukažu tisuće upitnika

Konac djelo kvari, glasi poslovica nakon gledanja RTL-ovih Vijesti. Čovjeku dođe da se sakrije pod stol od nekog stida kad vidi onako nategnut i isprazan razgovor kao što su ga sinoć imali voditelj Igor Bobić i urednik sportskih vijesti Nino Štambuk. Nakon priloga o Brazilu, šeretski naslonjen na stol ispred sebe, Igor je Nini dobacio: "Toliko toga treba naučiti o tom Brazilu: ples, jezik.." A zbunjeni Nino mu na to odgovara: "Krenuli smo dobro."

E sad, da svi mudraci svijeta pokušaju rastumačiti što su pjesnici htjeli reći – jesu li htjeli biti duhoviti, malo odglumiti spontanost ili imitirati američke televizijske zvijezde koje se znaju zezati pred ekranima – iznad glave bi im se pojavile tisuće upitnika umjesto zvijezda. A što je najgore, i večer prije njih dvojica su imali svoj show. Počinje Igor otprilike ovako: "A što ti prognoziraš za večerašnju utakmicu?". Nino mu odgovara: "A što ti misliš?". Na to opet Igor, u navali duhovitosti, kaže: "Ja sam prvi pitao, hehe." To je tako sočan dijalog da sam se sjetio batlera Hobsona kad je u krevetu zatekao svog pijanog gazdu Arthura s djevojkom koja nema bogzna kakav riječni fond. Dok je razmaženom Arthuru topio aspirin, iživciran njezinim priglupim rečenicama, Hobson joj je cinično dobacio:
"Željno iščekujem vaš sljedeći slog!"

No, zašto rekoh na početku da konac u RTL-ovom slučaju djelo kvari? Pa zato što je sinoć emisija bila doista profesorski složena. I baš sam mislio ishvaliti Bobića i njegov trud dok nije ovim iritantnim završetkom sve uprskao. Ako nisi Larry King, nisi. Budi Igor Bobić i točka. I svi ćemo te htjeti gledati.

PLUS

Malala napamet govori i zadivljuje europarlamentarce. U našem Saboru neki zastupnici čak i pitanja premijeru čitaju s papira. Dobro je što kamere to bilježe

MINUS

Ni Sandri Križanec ne leže novinarski prilozi ni njezinim nasljednicima na uredničkim pozicijama leži vođenje Dnevnika. A Sandri je baš to ležalo...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije