Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRIBINA U RIJECI

Bivši predsjednik Ivo Josipović o Beatlesima

Ivo Josipović
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
17.03.2016.
u 12:33

Sudionici tribine su i Marina Biti, spisateljica i profesorica i Olja Dešić, glabeni umjetnik i producent

Tko su bili Beatlesi i koji su momenti doprinijeli njihovoj svjetskoj popularnosti, što njihova, a i popularna glazba uopće, može reći o društvu svojega vremena, kako je utjecala na društvena i politička kretanja, što nam danas znače Beatlesi - pitanja su na koja će u petak u Rijeci na glazbenoj tribini "Beatlesi: Pogled unutrag, pogled unaprijed" odgovoriti glazbeni znalci.

Među njima u riječkom klubu Palach bit će i bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović koji će o čuvenoj četvorki govoriti kao glazbeni umjetnik. Prije tribine Josipović će na riječkom Filozofskom fakultetu održati predavanje "Glazba i politika". Sudionici tribine su i Marina Biti, spisateljica i profesorica i Olja Dešić, glabeni umjetnik i producent. Glazbena tribina u Palachu počinje u 19 sati, a organizirali su je Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, Filozofski fakultet i Udruga Održiva zajednica.

>> Ivo Josipović: Ne dopustimo da se od antifašističke Hrvatske napravi crna Hrvatska

Komentara 3

ST
stimo
13:35 17.03.2016.

placeni oglas hehe lignjice lignjice mozes ti i jos gore

OV
Ovozemaljski
13:58 17.03.2016.

A da malo prica o antifasistickim gujama za promjenu?

KS
krao_sam
16:48 17.03.2016.

Ovaj Hrvat je penicilin za useljenike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije