Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Dvostruki aksl"

Bit će to divna ili grozna večer u Teatru &TD, ovisi s koje strane se gleda

Teatar &TD
07.03.2022.
u 11:58

Predstava Dražena Šivaka premijerno će biti izvedena 11. ožujka u Polukružnoj dvorani Teatra &TD.

Druga ovogodišnja premijera u Teatru &TD predstava je "Dvostruki aksl" autora i redatelja Dražena Šivaka, nastala u koprodukciji umjetničke organizacije Grupa i Teatra &TD. 

Dvostruki aksl je, kao što i samo ime kaže, dvostruka predstava.

Dvostruki aksl je zabavljački dvojac koji svaku večer sa svojim repertoarom izlazi pred publiku. Red glazbe, red smijeha, red trikova. I ponešto još između redaka. Uspjeh je zagarantiran, ne dopasti se nije opcija.

No Dvostruki aksl ujedno je i vježbanje naivnosti dvoje nimalo naivnih glumaca, Mladena Vasaryja i Dražena Šivaka, koji su pred publikom spremni otrpjeti neuspjeh, ući u klišej, promašiti poantu ili, drugim riječima, jednostavno ne uspjeti.

Bit će to divna ili grozna večer, ovisi s koje se strane gleda.

 

Dramaturgiju potpisuje Nikolina Bogdanović, koreografiju Ana Kreitmeyer, kostimografiju Petra Pavičić, glazbu Damir Šimunović, a svjetlo Martin Šatović. 

Premijera "Dvostrukog aksla" zakazana je za 11. ožujka u Polukružnoj dvorani &TD-a s početkom u 20:00. Reprizne izvedbe pogledajte 13. i 14. ožujka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije