Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONICA ISAKSTUEN:

'Bijes prema djeci veliki je tabu, iako mnogi roditelji žive u strahu hoće li prijeći granicu'

16.09.2022.
u 13:53

Prvi roman Monica Isakstuen objavila je 2009., a njezin roman iz 2014. "Ponovo", o pijanistici Joyce Hatto i najvećoj prijevari u klasičnoj glazbi, proglašen je norveškim romanom godine. Osvojila je i najugledniju norvešku nagradu za književnost za roman o razvodu "Budite dobri prema životinjama". U posljednje vrijeme više piše drame koje su, kao i njezini romani, prevedene na više jezika. Norveško izdanje knjige "Bijes" uredio je njezin slavni kolega Karl Ove Knausgård

Komentara 2

BS
@bserver
16:41 16.09.2022.

moje dijete je izgubilo borbu s neprekinutim i nekontroliranim bijesom mame ! Sve su mirno gledali svi relevantni iz sustava! Bez reakcije! Bez namjere da ga spase! Babe i slične destruktivne udruge ne brinu o djeci! Vide Samo Žene. NITKOO NE BRINE O DJECI! Očevi su obespravljeni do te mjere da to djeca plaćaju životom! Sustav sluša sotonu!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:54 16.09.2022.

Malo vuče na Furlanicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?